Vélemények

"A párommal együtt próbáltuk ki az Éden fülgyertyákat amikor influenzásak voltunk. Megkönnyítette a légzésünket, könyebben tudtunk levegőt venni és rendesen ki tudott tisztulni az orrunk is. Mindkettőnk véleménye, hogy jelentősen hozzájárult, hogy pár nap alatt elmúltak a kellemetlen tünetek. Itt fűzném hozzá, hogy megrendeltük és másnap megkaptuk a rendelésünket. Nagyon köszönjük készséges segítéségüket, tájékoztatásukat és a gyors szállítást! Sz. Alexandra, J. Imre - Szeged"

"Bevallom abszolút nem hittem a fülgyertyában amikor kipróbáltam az Éden fülgyertyát. Állandó fülproblémával küszködtem amikor már a "fülgyógyász" mondta, hogy mi lenne ha megpróbálnám más úton rendbehozni a fülemet. Tényleg nem volt normális, hogy minden hónapban fel kellett keresnem, mert állandóan megfájdult a fülem, a kis huzattól, klímától... és ki tudja még mitől. Különböző dolgok kerültek ilyenkor a fülembe, persze ez nagyon kényelmetlen volt és nem egyszer már felszúrták a fülem. Úgy gondoltam ennél már csak jobbb lehet a helyzet. Minden hónapban elhasználok egy fülgyertyát és ez segített rendbehozni a fülemet. Mivel kezelték a fülemet az orvos tudtával végeztem a fülgyertya kezelést is és azóta is hálás vagyok, hogy elmúltak a panaszaim. Én csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a fájdalommentes és otthon is használható kezelést :)  K. Enikő - Budapest"

"Családom és én is rendszeres Éden fülgyertya használók vagyunk. Nem vagyunk fülfájósak a kíméletes fültisztítás miatt fülgyertyázunk. Bár gondolom, nagy valószínűséggel ezért sincsennek ilyenfajta problémáink. Tóth család - Sopron"

"A kisfiam fülgyulladást kapott. Elvittem orvoshoz aki közölte velem, hogy fel kell szúrni a fülét. Gondoltam teszek egy próbát és ekkor próbáltuk ki az Éden fülgyertyát. Már gyakorlatilag az első kezelés végén jobban érezte magát kisfiam, a második fülgyertyázás után mentünk vissza az orvoshoz. Megmondom őszintén félve mondtam el, hogy fülgyertyáztunk, de az orvos gratulált az 5 éves kisfiamnak, hogy nem kell felszúrni a fülét, örülhet, hogy ilyen anyukája van. Meglepődve fogadtam, hogy vannak olyan orvosok akik nem ellenzik az alternatív gyógyászatot. Öröm... Miskolc"

"Megmondom őszintén nagy unszolásra próbáltam ki az Éden fülgyertyát. Kellemesen csalódtam, amikor befejeztük a fülgyertyázást annyira megkönnyebbült a fejem, nagyon kellemes érzés volt. Ami nagyon izgatott, hogy mi lesz, ha rámesik valami a gyertyából, de ez természetesen nem fordult elő. Könnyen tudtuk használni nem volt nagy füstje, mint állítólag némelyik fülgyertyának, nem folyt le stb. A testgyertyát már magamon próbáltam ki, az is kellemes érzés volt. Voltak gyomor- és nőgyógyászati problémáim, segített egyensúlyba hozni őket. Az biztos, hogy ezek után folyamatosan használni fogom őket, köszönöm Önöknek! T. Ilona"