Használat


Az Éden balzsam használata:

A balzsam használata előtt testének egy kis részén tesztelje, hogy teste nem vált-e ki ellenreakciót az összetevőkkel szemben!!!
Körkörös mozdulatokkal masszírozza be a kívánt bőrfelületbe és hagyja beszívódni.


Az Éden fülgyertya használatának menete:

Vegyünk magunkhoz egy vízzel teli kis tálkát és egy csipeszt és egy doboz gyufát. A gyufára azért van szükség, hogy meg tudjuk gyújtani a fülgyertya tetejét. A tálka azért kell, hogy a csipesszel levett hamut bele tudjuk tenni, majd a fülgyertyát a kezelés végén a fülből kivéve el tudjuk oltani.

Fontos,hogy a kezelés alatt a kezelendő személy az oldalán feküdjön, fejét vízszintesen helyezzük el. Ha végeztünk az egyik füllel, forduljon meg a kezelendő személy és kezeljük a másik fület is.

A fülgyertyázást ne végezzük egyedül, mindig kérjük valaki segítségét!!!

Szaktudást nem igényel a fülgyertyázás, viszont mindig olvassuk el alaposan a kezelés menetét és tartsuk be a benne leírtakat.

Az Éden fülgyertyát a gézzel ellátott  végével  a fülbe merőlegesen helyezzük el úgy, hogy az kényelmes legyen. Nem kell belenyomni a fülbe, mert az fájdalmat okozhat. Meggyújtást követően a hő gőzölög be a fülbe, fellazítva a letapadt fülzsírt, melyet a vákuumhatás kihoz a fülből. Ha a kezelés megkezdése után füst jön ki az Éden fülgyertya mellett, lassan forgassuk nyomás nélkül körbe, hogy megtalálja az útját. A hamut olyan 2 cm-ként le kell venni (ez a használat során olyan 3-4 alkalom) a fülgyertyáról, hogy a “kémény elv”-nek megfelelően a vákuumhatás megfelelően tudjon működni. A kezelés végeztével, amikor a jelzett vonalig elégettük az Éden fülgyertyát, felvágjuk és meglátjuk, hogy mit hozott ki a tisztítás során, vagyis a kezelés milyen eredménnyel járt.

A salakanyag színéből és minőségéből következtethetünk a probléma súlyosságára. A méreganyag látható lesz a fülgyertya belsejében a fülgyertya égésterméke mellett, mely fehéres-sárgás porszerű anyag. Ha nagyobb mennyiségben található a méreganyag, akkor érdemes a kezelést megismételni 1 nap kihagyásával még 2 alkalommal, hogy teljesen kitisztítsuk a fület. Ha a méreganyag mennyisége normálisnak mondható a kezelést elég 3 havonta megismételni, bár ez minden embernél más intervallumot igényel.

A kezelést követően 1-2 óra múlva áll igazán helyre az energiaáramlás, amely a fájdalommentes állapotot minél inkább megközelíti.

Nagyon fontos!

Az Éden fülgyertyával való kezelések között, kúrák esetén mindig tartsunk 1 nap szünetet.

Fülgyertya kúra esetén, a 3 kezelést követően már nagyon régi, kóros problémán is javítani tudunk.

 Nem szabad szem elől téveszteni, hogy az egyensúlyközpontunk is a fülben van, ezért a “jó” fület is kezelnünk kell.


Az Éden testgyertya használatának menete:

Itt is szükségünk lesz egy kis tálka vízre, melybe a hamut bele tudjuk tenni, majd a kezelés végén a testgyertyát el tudjuk oltani. A csipeszre azért van szükség, hogy a hamut le tudjuk venni a testgyertyáról. A gyufára pedig, hogy meg tudjuk gyújtani a testgyertya tetejét.
A testgyertyázást önmagunkon is kényelmesen el tudjuk végezni, segítség nélkül!!!

Feküdjünk le vízszintesen a hátunkra, tegyük szabaddá a köldökünket és helyezzük bele az Éden testgyertyát a gézzel ellátott végével. Ezután gyújtsuk meg a testgyertya tetejét. A működésmechanizmusa ugyanaz mint a fülgyertyáé. A felszín alatti befogadó meridián és a központi energiarendszer betegség előtti állapotának helyreállítása. Az energiaáramlás helyreállítása után a szervek megfelelőbben tudnak dolgozni, ezáltal megszűnnek a különféle problémák, betegségek.

Fogyókúra, emésztési problémák, nőgyógyászati problémák stb. esetén testgyertya kúrát ajánlunk, mely 5-10 db testgyertyából kell, hogy álljon.
A darabszám a megoldani kívánt probléma súlyosságától függ.

Termékeinknek káros mellékhatása nem ismeretes.

Ellenjavallatok:

- 3 éves kor alatt,
-  mű és perforált dobhártya,
- gennyes fülgyulladás esetén használata nem ajánlott!!!


Ha a kezelés előtt tudomása van a kezelendő személynek, hogy a felhasznált anyagok (paraffin, cellulóz, illóolaj) bármelyikével szemben allergiás tünetei vannak nem ajánljuk a termékek használatát.

Ha a panaszok a kezelések hatására sem enyhülnek, kérjük keresse fel háziorvosát, vagy forduljon szakorvoshoz!

“Olcsóbb az egészséget megőrizni, mint a betegségre költeni”