Fontos

Az Éden balzsam kímélő technológiával és gondos kézimunkával készült natúrkozmetikum.

Összetevői:

Egyszeresen telítetlen zsírsavtartalmú növényi olaj, felezésből származó méhviasz és kiváló minőségű, hígítatlan, engedélyezett illóolajok.

A szabadalmi jogokkal rendelkező fejlesztő:

AD PROJEKT BVBA
9300 Aalst, Belgium

Engedélyszám: Cos803/48

Termék 50ml-es kiszerelésben kapható.
Minőségét megőrzi a gyártástól számított 18 hónapig.

Az Éden fülgyertyákkal és Éden testgyertyákkal megkíséreltük azt az ősi módszert követni, melyet a régmúlt kultúrában ösztönösen és eredményesen használtak. Őseink olyan üreges növényt (pl.: nádat) főztek gyógynövények között, amit megszárítva később a másik ember fülébe elégetve befolyásolta az addig fájó érzékszervet. A hőhatás, ami a fül körül húzódó meridiánokba (a meridián olyan energiavezeték, melyek feladata az életenergia szállítása és szétosztása a testünkben) keletkező energiablokkokat kimozdítja és kedvező irányba befolyásolja. Az egyensúly helyreállításával észleljük a fájdalom, illetve a probléma megszűnését.

Az Éden fülgyertyák és testgyertyák 100 %-os tisztaságú cellulózból és a legtisztább élelmiszeripari paraffinból készülnek illóolaj hozzáadásával. A rétegvastagság, a felvitt paraffin mennyisége és a hozzáadott illóolaj egyensúlya és ezek feltekerésének módja biztosítja, hogy balesetmentesen mindenki használhassa.

Az Éden fülgyertyák és testgyertyák használatuk során nem folynak nem csepegnek!!!

A leírásnak megfelelően mindenki nyugodtan, otthoni körülmények között használhatja.

A meggyújtást követően az Éden fülgyertyák, testgyertyák belsejében keletkező hő és köd viszi magával a hatóanyagot. A vákuumhatásnak köszönhetően nagyon kíméletes és fájdalommentes módon hozza ki a hő a lerakódásokat, ezzel megszüntetve a méreganyag okozta dugulásokat.

Számos betegséget tudunk kezelni, enyhíteni ezzel a módszerrel  fájdalom és mellékhatás nélkül!